#KONSPIRASI JUTAWAN ONLINE

06 APRIL 2019 (8.00 PAGI - 6.00 PETANG) | IDCC, SHAH ALAM

Perhatian Owner Bisnes Yang Masih Belum Capai Jualan RM 1 Juta !

Asyik Buat Iklan Di Facebook & Instagram Je?
Tak Tahu Kira
Harga Produk?
Dah Tak Tahu Nak Buat
Marketing Macam Mana?

" Inilah majoriti masalah yang menyebabkan ramai usahawan belum capai jualan jutaan ringgit dalam bisnes! "

Jom bongkar apa yang jutawan-jutawan online rahsiakan daripada anda selama ini...

06 APRIL 2019

IDCC, SHAH ALAM
8.00 PAGI - 6.00 PETANG

TAWARAN HAPPY HOUR AKAN TAMAT DALAM MASA

Jam
Minit
Saat

#Typical Masalah

yang bisnes owner selalu hadapi...

Dah Lama Berniaga Tapi Masih Tak Tahu Cara "Online" Kan Bisnes?

Anda seorang peniaga yang dah selesa berniaga secara offline, tapi bila sales dah DROP, baru tercari-cari cara nak online kan bisnes tapi buntu tak tahu macam mana...

Takde Ilmu Nak Mulakan Bisnes Online?

Tengok orang lain buat bisnes online macam senang buat duit, tapi... bila anda yang buat, takde seorang pelanggan pun yang membeli...PEDIH!

Dah Belajar & Pergi Banyak Kelas Online Marketing Tapi Sale Masih Slow!

Dah buat segala macam jenis strategi dan teknik marketing, tapi... semuanya tak menjadi! Duit dah banyak melebur join banyak kelas. Fuhhh, stress!! Sampaikan dah tak tahu strategi yang berkesan untuk tahun 2019 ini.

#Masalah Utama

yang bisnes owner selalu hadapi...

Dah Lama Berniaga, Tapi ASYIK BUAT IKLAN Kat Facebook & Instagram Jer!

Sekarang ni dunia dah makin maju, cara buat marketing untuk bisnes pun kenalah maju! Anda dah tak boleh nak harapkan channel marketing 'old school' yang anda dah selalu guna tu.. Biasa buat cara offline jer? WAJIB buat online juga! Dah biasa buat FB Ads jer? WAJIB buat Google Ads, Email Marketing & Website juga!

Tak Tahu CARA KIRA HARGA PRODUK Yang Boleh Jana Margin Keuntungan Yang Tinggi

Ini pun sangat bahaya! Majoriti dari usahawan harini, bila bab nak jual produk/servis, mereka letakkan harga sesuka hati jer.. Tahu-tahu bila kira hasil jualan, rupa-rupanya rugi. Sampaikan nak bayar kos overhead & gaji staff pun tak lepas! Margin produk ini sebenarnya dari awal lagi anda dah perlu set kan dengan betul, barulah senang bisnes nak grow buat jualan jutaan ringgit..

Dah Belajar & Pergi Banyak Kelas Marketing Tapi Masih TAK TAHU NAK START DARI MANA

Dah buat segala macam jenis strategi dan teknik marketing, tapi... semuanya tak menjadi! Duit dah banyak melebur join banyak kelas. Fuhhh, stress!! Sampaikan dah tak tahu strategi yang berkesan untuk tahun 2019 ini.

Tiada "ROADMAP" Yang Jelas Untuk Bisnes

Bila buat bisnes, bukan setakat run iklan, dapat prospek, terus jual & dapat duit.. Tapi WAJIB ada ROADMAP! Dengan roadmap bisnes, STRATEGI & TARGET bisnes pun akan lebih jelas dan mantap.. serius! Barulah boleh buat jualan jutaan ringgit.

#Sedarkah Anda..?

" Ramai jutawan yang terlahir bukan kerana mereka berniaga online semata-mata, tapi ada RAHSIA BESAR lain yang masih belum DIBONGKARKAN ! "

Bila berniaga sekarang ni, tak sama macam dulu dah! Persaingan sengit & dahsyat! Tak kira lah anda berniaga offline atau online.. Nak tarik seorang pelanggan pun susah! Silap-silap kita yang dah lama berniaga ni pun boleh ‘mati’ akibat kena pintas oleh pesaing baru..

Strategi marketing ni anda dah tak boleh pakai yang ‘old school’ punya.. confirm tak berkesan! Sebab tu respon slow bila buat iklan!

Last sekali, sales anda mula MENURUN walaupun dah usaha dengan bermacam-macam strategi jualan yang ‘konon’ nya pasti berkesan..

Cukup bulan, yang pastinya anda akan PENING untuk selesaikan kos OVERHEAD yang melampau, dari sewa premis, hinggalah gaji staff dan sebagainya..

Jadi Bagaimanakah Rahsia #KonspirasiJutawanOnline

Ini Mampu Bantu Letupkan Jualan Bisnes Anda

#Konspirasi 1

MINDSET JUTAWAN YANG JELAS

InsyaAllah anda akan di 'BASUH' supaya ada mindset yang tepat untuk berjaya dalam bisnes iaitu dengan cara berfikir seperti seorang jutawan, jelaskan BIG WHY anda, serta 'set'kan TARGET bisnes & syarikat anda!

#Konspirasi 2

ILMU BISNES YANG BETUL

Selain itu, anda juga bakal didedahkan dengan rahsia bagaimana cara untuk anda 'grow' kan bisnes dengan cepat dengan cara pengurusan kewangan yang betul, strategi bisnes yang sesuai serta cara bina team yang kuat.. Ini sangat penting untuk kejayaan bisnes anda!

#Konspirasi 3

TEKNIK PEMASARAN YANG "PROVEN"

Dan paling penting, anda juga perlu tahu teknik pemasaran yang paling berkesan untuk 'market' kan bisnes anda, lebih-lebih lagi dalam dunia digital sekarang ini! Sebab tu anda WAJIB tahu cara untuk gunakan tools seperti Facebook, Instagram, Website, Google & Email Marketing..

#Modul 1

MINDSET JUTAWAN

Anda akan bakal didedahkan dengan MINDSET seorang owner bisnes yang akan mempercepatkan anda grow.. serius! Selain itu akan didedahkan juga 'rahsia & skill' LEADERSHIP untuk anda bina team atau agen yang kuat dan padu! Paling penting, anda sebagai owner bisnes juga perlu tahu ilmu untuk kembangkan bisnes dalam tempoh masa 3 - 5 tahun!

#Modul 2

STRATEGI BISNES JUTAWAN

Anda juga akan belajar cara untuk jadikan brand bisnes anda lebih cepat 'dikenali' berbanding pesaing.. Paling penting, anda akan tahu cara untuk pastikan pelanggan terus 'kekal setia' membeli dengan anda, tanpa perlu risau mereka lari kepada pesaing anda yang lain!

#Modul 3

TEKNIK MARKETING JUTAWAN

Paling penting, anda juga akan belajar cara hasilkan jualan berkali ganda tanpa perlu keluarkan kos marketing, tetapi hanya gunakan DATABASE! Dan pemasaran anda tak akan lengkap tanpa menggunakan Integrated Online Marketing merangkumi Facebook, Instagram, Messenger, Google, Website & Email Marketing.. ini pun WAJIB untuk anda belajar!

06 APRIL 2019 | IDCC MALL

#KONSPIRASI

ONLINE

Testimoni.

Dengar apa mereka kata..

#Dr Nurhaya

  • Penafian : Hasil jualan/pendapatan adalah berlainan mengikut bisnes dan individu

#Ya muhammad

  • Penafian : Hasil jualan/pendapatan adalah berlainan mengikut bisnes dan individu

#Tengku Aida

  • Penafian : Hasil jualan/pendapatan adalah berlainan mengikut bisnes dan individu

#Nor Ayu

  • Penafian : Hasil jualan/pendapatan adalah berlainan mengikut bisnes dan individu

#Hamidah

  • Penafian : Hasil jualan/pendapatan adalah berlainan mengikut bisnes dan individu

#Azri

  • Penafian : Hasil jualan/pendapatan adalah berlainan mengikut bisnes dan individu

Kenali Fahdi Ghazali.

Fahdi Ghazali atau nama penuh Mohd Fahdi Bin Mohd Ghazali, 32 tahun merupakan pengarah urusan kepada SIFOO International Sdn Bhd. Beliau mula aktif dalam pemasaran menggunakan internet sejak tahun 2008 sehinggalah sekarang. Bermula hanya dari rumah sahaja, pada tahun 2013, beliau mula menubuhkan syarikat sendiri yang 100% memfokuskan memasar produk dan servis di online. Selain itu, beliau juga aktif membantu peniaga-peniaga di Malaysia untuk meningkatkan pendapatan mereka melalui online marketing melalui seminar bisnes online #FunnelEvo yang beliau adakan hampir setiap bulan di Kuala Lumpur. Setakat hari ini, sudah beribu peniaga hadir ke seminar Funnel Evo dan mendapat hasil darinya. Misi beliau sekarang adalah untuk membantu lebih ramai lagi peniaga memasarkan produk atau servis di online dengan menggunakan sistem Funnel.

Social Review.

Lihat apa mereka kata..

  • Penafian : Hasil jualan/pendapatan adalah berlainan mengikut bisnes dan individu
  • Penafian : Hasil jualan/pendapatan adalah berlainan mengikut bisnes dan individu
  • Penafian : Hasil jualan/pendapatan adalah berlainan mengikut bisnes dan individu
  • Penafian : Hasil jualan/pendapatan adalah berlainan mengikut bisnes dan individu
  • Penafian : Hasil jualan/pendapatan adalah berlainan mengikut bisnes dan individu
  • Penafian : Hasil jualan/pendapatan adalah berlainan mengikut bisnes dan individu
  • Penafian : Hasil jualan/pendapatan adalah berlainan mengikut bisnes dan individu
  • Penafian : Hasil jualan/pendapatan adalah berlainan mengikut bisnes dan individu
  • Penafian : Hasil jualan/pendapatan adalah berlainan mengikut bisnes dan individu
  • Penafian : Hasil jualan/pendapatan adalah berlainan mengikut bisnes dan individu
  • Penafian : Hasil jualan/pendapatan adalah berlainan mengikut bisnes dan individu
  • Penafian : Hasil jualan/pendapatan adalah berlainan mengikut bisnes dan individu
  • Penafian : Hasil jualan/pendapatan adalah berlainan mengikut bisnes dan individu
  • Penafian : Hasil jualan/pendapatan adalah berlainan mengikut bisnes dan individu
  • Penafian : Hasil jualan/pendapatan adalah berlainan mengikut bisnes dan individu
  • Penafian : Hasil jualan/pendapatan adalah berlainan mengikut bisnes dan individu
  • Penafian : Hasil jualan/pendapatan adalah berlainan mengikut bisnes dan individu

06 APRIL 2019 | IDCC MALL

#KONSPIRASI

ONLINE

Grab Tiket Anda Sekarang !

GENERAL

  •  

Promosi

  • Tempat duduk barisan belakang
  • Novel eksklusif Funnel Evo

VIP

RM250
RM 160
  •  
Popular
  • Tempat duduk barisan tengah
  • Novel eksklusif Funnel Evo
  • T-shirt eksklusif Funnel Evo
  • Woven bag Funnel Evo

VVIP

RM950
RM 700
  •  
  • Tempat duduk barisan hadapan
  • Novel eksklusif Funnel Evo
  • T-shirt eksklusif Funnel Evo
  • Woven bag Funnel Evo
  • DVD Tutorial Facebook Messenger Marketing
  • Buku Sales Funnel Evolution
  • Breakfast & Lunch

100% MONEY BACK GURANTEE

Kenapa kami yakin? Kerana kami tahu, jika anda hadir dan buat, anda akan keluar dari belenggu masalah perniagaan (online) yang lembab ini. Yakin! Belajar dengan hati terbuka dan fikiran yang ikhlas untuk membangun ekonomi diri, keluarga dan ummah. 100% perbelanjaan yang anda keluarkan, selepas seminar, hanya perlu beritahu team kami yang bertugas tentang feedback seminar, kami akan pulangkan pelaburan anda serta merta.

Perlukan Bantuan? Hubungi Hotline Funnel Evo di 013920 0106 (NASUHA)   /   018222 6550 (FAIZAL)

Perlukan Bantuan? Hubungi Hotline Funnel Evo di
013920 0106 (NASUHA)
018222 6550 (FAIZAL)

IMPORTANT

 

You have to work hard to earn money. Most of the students here they have good products to sell (eg. clothes, cosmetics, services etc). This program doesn’t promise you to be rich. You have to invest in advertising to make sales in your business. You also have a risk of not making any result at all. We teach how to start a business from zero based on our real experience in doing many businesses. From doing research to make the sales to serve the customers. It’s NOT magic. We also have money back guarantee in case this program is not suitable for you. The risk is on our side. We are proud of having more than 5,000 students now without having a single refund.

Disclaimer: Funnel Evo Earnings Disclaimer: We don’t believe in “get rich” programs – only in hard work, adding value and creating a cutting-edge space that helps people build a business that brings fulfilment, freedom and income they desire. Our programs are intended to help you share your message with a wider audience and to make a difference in the world while growing your business. As stipulated by law, we can not and do not make any guarantees about your ability to get results or earn any money with our ideas, information, tools or strategies. We’re here to shed light unto a path that is for the chosen ones. It’s not for the weak of heart or the frail of spirit. It’s for the strong and the wise and the inspired. It’s for those who follow their soul’s calling. No apologies. No regrets. So we are here to help you achieve that, but it’s up to YOU to take action. Agreed? We just want to help by giving great content, direction and strategies that move you forward. All products and services by our company are for educational and informational purposes only. Nothing on this page, any of our websites, or any of our content or curriculum is a promise or guarantee of results or future earnings, and we do not offer any legal, medical, tax or other professional advice. Any financial numbers referenced here, or on any of our sites, are illustrative of concepts only and should not be considered average earnings, exact earnings, or promises for actual or future performance. Making decisions based on any information presented in our products, events, services, or web site, should be done only with the knowledge that you could experience significant losses, or make no money at all. Use caution and seek the advice of qualified professionals when attempting any lifestyle change or business or financial endeavor. Check with your accountant, lawyer or professional advisor, before acting on this or any information. You alone are responsible and accountable for your decisions, actions and results in life, and by your registration here you agree not to attempt to hold us liable for your decisions, actions or results, at any time, under any circumstance. We share this with you since transparency and integrity are important to us and we hold ourselves (and you) accountable to these claims. Thanks for checking in. Until next time, dream big, embrace growth and change, and allow your passion to fuel your life.

 

© 2019 Funnel Evo. All rights reserved

Scroll to Top